Sverige har inget behov av att ta emot flyktingar däremot har vi ett stort ansvar att se till att vår flyktinghjälp blir enklare för flyktingar att ta del av. Genom att rikta resurser till krisområdenas närhet behöver inte människor med livet som insats resa till Europa och Sverige för att få skydd.

 

Idag går hela 60% av sociala utgifter för arbetslöshet i Sverige till utrikes födda, Katrineholm och Eskilstuna är inga undantagskommuner från en överrepresentation av utrikes födda i den statistiken vilket Hans Ekström (S) borde känna till.

 

Vi har svårt att förstå att Socialdemokraterna inte tar signalerna på allvar, inte ens när de kommer från deras eget parti. Sverige har ett akut behov av strikt reglerad invandring, detta inkluderar flyktingmottagandet.

 

Vidare måste vi effektivisera våra flyktinginsatser vilket faktiskt kräver att vi minskar flyktingmottagandet i Sverige för att kunna effektivisera flyktinghjälpen för fler skyddsbehövande i krisområdenas närhet.

 

Nedan ett inslag i P4 Sörmland där Hans Ekström (S) tar avstånd från Göran Dahlström (S) kritik mot svensk flyktingpolitik.

 

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=87&artikel=5688014

 

Adam Marttinen (SD)
 

För mer info:

0727 - 25 - 87 - 44

adam.marttinen@sverigedemokraterna.se

1 kommentarer

Jan Bergström

29 Oct 2013 12:33

Helt rätt tänkt Adam! Vad som retar mig kanske mest i dessa diskussioner är att man kallar oss Sverigevänner för främlingsfientliga. Vi som är de mest omtänksamma man kan finna i mötena människa mot människa men som har förstånd nog att välja effektivare flyktinghjälp än sjuklöverns idioti.

Kommentera

Publiceras ej