Natten till Torsdagen den 15:e december vaknade jag runt 02:30 av ett obehagligt ljud. Yrvaken undrade jag om det var i drömmen eller verkligheten, jag kunde inte släppa det och gick ner i trappuppgången för att kolla efter.
Där möttes jag av att samtliga rutor till trappen var krossade varpå jag skyndade upp i lägenheten och ringde efter polis.
Jag tog på mig lite kläder och sprang ner och såg då att de även sprayat ett hot mot mig som person brevid trappuppgången. "Avgå Marttinen, nästa gång.."

Detta är bara ett dåd i en rad av liknande händelser som eskalerat det senaste året och gränsen för vad som är acceptabelt är passerad för länge sen. Tidigare har AFA affischerat vid min port ett flertal gånger vilket jag skrivit om tidigare.

Nu kommer jag kräva svar från den politiska vänstermajoriteten vad man gör och tänker göra för att utifrån sin maktposition bekämpa det eskalerande politiska våldet och i synnerhet vänstervåldet som fortfarande betraktas som ett ickeproblem för den vänsterstyrda majoriteten.

Vidtar man inte några nya politiska åtgärder betraktar jag det som att den vänsterstyrda majoriteten står bakom attentatsmännen och deras handlingar.