Under en videoinspelad debatt på ekuriren.se mellan Folkpartiet och Miljöpartiet avslöjas rätt så mörkröda toner bakom den annars så gröna fassaden hos (MP).
 
Ingrid Sermano Escobar, toppkandidat för (MP) i Eskilstuna säger under debatten att hon vill se företagsetableringar som ger kvalitet och tar upp Biltema som ett exempel på vad hon inte tycker passar i Eskilstuna. "Biltema säljer bara skräpgrejer" och "skulle kanske bara ge ett 10-tal nya arbetstillfällen" säger Escobar i debatten.
 
Att vi har en politisk majoritet där toppolitiker vill gå in och sortera bort företag som ser en marknad i vår stad är en inställning som rent ut sagt är horribel. Om ett företag vill etablera sig i Eskilstuna vill jag att politiken gör etableringen så snabb och enkel som möjligt.
 
Jag vill inte ha ett samhälle där där produkter och varor måste passera statens kvalitetsstämpel får att kunna nå marknaden. Om ett företag nu säljer "skräpgrejer" ska vi ha en konkurrensutsatt marknad som reglerar sig själv. Det Ingrid Sermano Escobar antyder är att hon i egenskap av politiker strävar efter ett samhälle som liknar det kommunistiska sovjetunionen där staten avgjorde vilka skor och vilken mat som dög åt befolkningen.
 
Man får rysningar längs ryggraden när man tänker på att Miljöpartiet blivit en så okritiserad kelgris hos både Alliansen och Socialdemokratin.
 
Ingrid Sermano Escobar (MP) visar vägen åt vänster!
Obs, bilden är ett montage!
 

Kommentera

Publiceras ej