Den 19:sep Väljer du hur landstingets framtid ska se ut!

Skattebetalarna fick stå för notan
när Socialdemokraternas politiske sekreterare, Fredrik Pettersson, gick en journalistkurs i höstas.
– Välmotiverad fortbildning, anser partiet och landstingsdirektören.

Skattebetalarna fick betala spriten
som dracks när Socialdemokraterna i landstinget åkte på konferens i vintras. Spritnotan hamnade hos landstinget, trots att alkohol som serveras på konferenser ska betalas av partiet.

- Jag (Jörgen Danielsson) har deltagit i alla år på paraden, men i år har det blivit mer. Jag har varit med och fattat beslut i Landstinget om att sponsra transdagen med cirka 150 000 kronor. Och jag deltar både i paraden och i föreläsningar på Högskolan, säger han i intervjun.

Toppolitiker inom landstinget i Sörmland har fått hundratusentals kronor mer i arvoden än vad de har rätt till. Det har skett med hjälp av hemliga uppgörelser utan beslut i fullmäktige.  Bland politikerna finns finanslandstingsrådet Jörgen Danielsson (S) och oppositionsrådet Lotta Finstorp (M) som tillsammans ska ha fått minst 270 000 kronor för mycket i arvoden.

Vänsterpartiets gruppledare i landstinget Lennart Clarstedt har fått minst 50 000 kronor för mycket på grund av felaktiga reseersättningar.
– Jag har inte gjort något fel, framhåller han.

I lördags avslöjade tre sörmländska tidningar att Jörgen Danielsson låtit utsmycka sitt tjänsterum med lampor och en kristallkrona för 19000 kronor. Detta samtidigt som vården brottas med ett rekordstort sparpaket.


Vill du också att framtidens nyheter från landstinget ska handla mer om sjukvård än hur roligt Socialdemokraterna har haft för dina pengar? rösta på Sverigedemokraterna.
Mvh
Adam Marttinen

2 kommentarer

A

09 Sep 2010 21:02

Vi saknade dej idag när idrotten i Eskilstuna skulle debatteras - var var du?

Anonym

22 Sep 2010 19:25

go adam, go bloggen! go adam!

Kommentera

Publiceras ej