De politiskt röda krafterna närmar sig allt mer en konsensus med våldsvänsterns uppfattning om partipolitisk konkurrensutsättning i demokratin när fria möten och öppna samtal betraktas som ett hot.
 
Imorgon Tisdag 18/2 besöker Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson flera platser i Eskilstuna. Dels väljare på stan och några av kommunens stora arbetsgivare, bland annat Volvo.
 
Besöket på stan har uppmärksammats av Ung Vänster Eskilstuna som nu uppmanar människor via sociala medier att göra besöket så ogästvänligt som möjligt. Rubriken på deras motmanifestation är "Ut ur vår stad, Jimme Åkesson".
 
Med tanke på att flera betydande personer inom Ung Vänster Eskilstuna har ett samröre med "Revolutionära Fronten" som gjort sig kända för mycket brutala våldsdåd mot deras gemensamma motståndare så känns budskapet från Ung Vänster milt sagt obehagligt.
 
När det gäller Volvobesöket så gick Robert Fredriksson, klubbordförande för IF Metall, ut med en kommentar i Eskilstuna-Kuriren om att besöket inte är uppskattat från IF Metall. Han anser att Volvo inte ska ta emot Jimmie Åkesson som representerar den näst största väljargruppen inom LO.
 
Det är såklart en desperation över att förlora sin ställning som självklar opposition till borgarna som är grundorsaken till den allt mer luddiga gränsdragning till den tvivelaktiga demokratisynen.
 
Den som fruktar folkets rätt till att bilda sig en egen uppfattning har uppenbarligen något att dölja. IF Metall, Ung Vänster eller Socialdemokraterna kämpar ihärdigt för att hålla arbetareväljare bakom det röda skynket som ska dölja valfriheten i demokratin. Låt oss visa att vi inte låter oss förvillas av några röda skynken i EU-valet eller i de allmänna valen i höst, SD är det enda oppositionspartiet till den invandringsliberala röd-grön-blåa riksdagsalliansen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej