Idag var vår nya politiske sekreterare (10%) tillika distriktsombudsman Anton Berglund med mig ner till landstingshuset för första gången. Vi tog en introducerande rundvandring till de viktigaste ställena, allt från kontorsmaterielförrådet till närmaste lunchstället. På eftermiddagen kom Therese Borg med sjukt barn och vi var då alla samlade samtidigt i vårt lilla rum i landstingshuset.
                                                          
Vi gick igenom lite övergripande planeringar inför den närmaste framtiden där det är planerat att öka antalet mötesdagar med landstingspolitisk koppling dels för sammanhållningen och dels för att fördjupa oss i olika landstingsfrågor.

Senare så åkte jag och Anton vidare till Eskilstuna för att ordna med utskicket till vårt lokala årsmöte i Eskilstuna. Blev en liten flashback till valrörelsen 2006 när jag satte igång att packa kuvert med möteshandlingar. 2006 var det ett utskick till samtliga hushåll i Sörmland som skulle paketeras för hand så våra ca 60 medlemmar i Eskilstuna är en klart lindrig uppgift i jämförelse. Måste säga att Anton sliter på bra med dessa dötråkiga evighetsuppgifter.
                                                        
Då, 2006, var det "kuvertvikar Kim" som tog täten med ett riktigt bra packningstempo som ingen av oss andra kunde mäta oss med. Kim Fredriksson är även bra på annat, igår lagade han t.ex. kaffemaskinen i Eskilstunas oppositionskorridor. Med på bilden syns även Lena Löfgren som blivit vår nya pol.sek i Eskilstuna.
                                                             

Kommentera

Publiceras ej